top of page

Final Lliga Catalana Horseball 2017

Dissabte 17 de juny les instal·lacions de l'hípica West-Fork de Reus, van acollir l'última jornada de la Lliga Catalana de Horseball 2017, on es van viure els enfrontaments amb més emoció de la temporada, en les diferents categories que es disputaven un lloc al podi.

La nostra hípica va obtenir resultats força positius, aconseguint 2 podis i dues 4ª posicions.

Al final de la jornada es van nomenar els genets seleccionats per anar a la selecció tant espanyola com Catalana d'Horseball i 3 genets de la hípica Esparreguera van ser convocats. Moltes felicitats!!

Moltíssimes felicitats tambè a tots els integrants dels equips Hípica Esparreguera !! i agrair als pares la seva dedicació , tambè als entrenadors i auxiliars, gràcies per aquest magnífic resultat.

El sábado 17 de junio las instalaciones de la hípica West-Fork de Reus, acogieron la última jornada de la Liga Catalana de horseball 2017, donde se vivieron los enfrentamientos con más emoción de la temporada, en las diferentes categorías que se disputaban un puesto en el podium.

Nuestra hípica obtuvo resultados bastante positivos, logrando 2 podiums y dos 4ª posiciones.

Al final de la jornada se nombraron los jinetes seleccionados para ir a la selección tanto española como Catalana de Horseball y 3 jinetes de nuestra hípica fueron convocados. Muchas felicidades!!

Muchísimas felicidades también a todos los integrantes de los equipos de Hípica Esparreguera!! y agradecer a los padres su dedicación y a los entrenadores y auxiliares gracias por este magnífico resultado.

Noticias destacadas
bottom of page